tisdag 25 november 2008

Box med flera produkter i!

Jag röstar för att köpa färdiga skönhetspaket, boxar som innehåller lite av allt det man behöver. Som ett Lördagsgodispaket, en förpackning med ett urval inom en viss kategori och genre som bör tillfredsställa allas önskemål och möta alla preferenser. Jag kollar runt på nätet och vad som finns i omkringliggande städer när jag ändå har tillfälle och tid att göra just det.

Om vi börjar med Internet, fastnar jag direkt för
Softskins presentpaket. De har delat upp dem på ett praktiskt sätt i olika prisklasser, upp till 100, 101-300 osv.
Deras Mini Gift Set (275 kronor) verkar intressant, det är en gullig förpackning innehållande fyra REN-kroppsprodukter:
  • Damask Rose Biosaccharide Body Cream, 50 ml
  • Neroli and Grapefruit Body Wash, 50 ml
  • Grapeseed, Jojoba & Shea Butter Body Cream, 50 ml
  • Moroccan Rose Otto Body Wash, 50 ml
Perfekt om man vill relaxa och leka spa i badrummet! Pax för en sådan, hör du det, käre make!

Clinique med ett snäll-mot-huden-paket Clinique känner du säkert till? De tycker jag kan räknas till en av specialisterna på produkter som är snälla mot huden. Här finns klassiker som
All about Eyes, Naturally Gentle Eye makeup Remover samt High Impact Mascara samlade, allt i en liten vacker rosa ask. Pris 195:- hos Åhléns.

Det här, mina vänner, var ett exempel från Internet och ett från ett fysiskt etablerat varuhus. Det viktiga är att det finns sådana här produkter att hitta om man ger det lite tid och ansträngning.
Jag älskar i alla fall de här paketen! Det är så spännande att öppna dem och se vad och vilket som döljer sig under de här vackra skalen.

Inga kommentarer: